Διαγωνισμός ποίησης

2016-04-19 21:51 >Διάκριση μαθητή του σχολείου μας σε Διαγωνισμό Ποίησης

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγίου που συμμετείχαν στο 3ο Διαγωνισμό Ποίησης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων και το Διεθνές Ίδρυμα Γιάννη και Λένας Στρέφη- Κουτσοχέρα.

Ιδιαίτερες ευχές αξίζουν στο μαθητή της τρίτης τάξης Μάριο Μαγειράκη που απέσπασε το 2ο βραβείο στο Διαγωνισμό, κάνοντας περήφανη όλη την εκπαιδευτική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου και φυσικά την οικογένειά του.

Η απονομή των βραβείων έγινε σε μια πολύ ωραία εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17 Απριλίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης», παρουσία πλήθους κόσμου.

Οι βραβευθέντες μαθητές απήγγειλαν τα ποιήματά τους και καταχειροκροτήθηκαν αποδεικνύοντας ότι η τέχνη της ποίησης δεν έχει ηλικία και ειδικά όταν εμπεριέχει τη ζωντάνια και το νεανικό αυθορμητισμό, γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική! Μεταξύ των μαθητών μας που συμμετείχαν στην εκδήλωση απαγγέλλοντας ποιήματά τους ήταν και η Ηλιάννα Σακελλάρη, μαθήτρια της Γ’ τάξης.

Στη μουσική επένδυση της εκδήλωσης, συμμετείχε η καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας του 2ου και του 3ου Γυμνασίου Αιγίου Αγγελική Παπανδρέου.