Μια ανασκόπηση της χρονιάς που φεύγει

2016-05-18 21:24

">Δελτίο τύπου

Με πρωτιές και πολλές διακρίσεις ολοκληρώνεται η φετινή σχολική χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου

 

 

Μπράβο σας! Μας κάνετε υπερήφανους!

 

Ιδιαίτερα εποικοδομητική ήταν η φετινή σχολική χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο Αιγίου και καθώς φτάνει στο τέλος της η Διευθύντρια αλλά και όλοι οι καθηγητές νιώθουν την ανάγκη να συγχαρούν δημόσια πολλούς μαθητές τους σχολείου, που εργάστηκαν, αγωνίστηκαν, προσπάθησαν, συνεργάστηκαν και κατάφεραν ν’ αποσπάσουν πολλές διακρίσεις αλλά και πρωτιές σε δραστηριότητες εντός και εκτός της σχολικής κοινότητας.

Ένα μεγάλο «Μπράβο» αξίζει στους Spoiler. Μια ομάδα μαθητών του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, που με το πείσμα, την προσπάθεια, αλλά και την πολλή δουλειά καταφέρνουν πάντα να εντυπωσιάζουν κάθε φορά που παρουσιάζουν τα σχέδια και τις δημιουργίες τους. Λίγες μέρες πριν το Πάσχα, κατάφεραν ν’ αποσπάσουν το 1ο βραβείο μεταξύ των Γυμνασίων στο διαγωνισμό Τεχνολογίας F1 in Schools Ελλάδος. Οι Sroiler συναντήθηκαν και με τον Δήμαρχο Αιγιάλειας κ. Παναγόπουλο για να τους συγχαρεί για την επιτυχία τους! Σίγουρα η πορεία τους διαγράφεται ταχύτατη και ανοδική!

 

Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στην κ. Αγγελική Παπανδρέου, καθηγήτρια γερμανικών του 2ου Γυμνασίου Αιγίου και γνωστή σε όλους για το ταλέντο της στη μουσική και το τραγούδι. Συνεργαζόμενη με ομάδα μαθητών του 2ου και του 3ου Γυμνασίου Αιγίου συμμετείχαν σε ειδικό πρόγραμμα που διοργάνωσε η Γερμανική Πρεσβεία στην Ελλάδα, ερμηνεύοντας τραγούδια. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, γιατί διακρίθηκαν μεταξύ των 4 πρώτων πανελλαδικά! Πολύ σπουδαία διάκριση αν σκεφτεί κανείς ότι συμμετείχαν σχολεία, ιδιωτικά και δημόσια αλλά και φροντιστήρια απ’ όλη την Ελλάδα. Μπράβο τους!

 

Διακρίσεις είχαν πετύχει μαθητές του σχολείου και κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς: Ο Μάριος Μαγειράκης, μαθητής της Γ’ τάξης απέσπασε το 2ο βραβείο στο φετινό διαγωνισμό ποίησης που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Αιγιάλειας και Καλαβρύτων.

Ο Λάμπρος Πρίντζιος μαθητής της Γ’ τάξης, αναδείχθηκε 1ος μεταξύ των μαθητών γυμνασίων σε όλη τη Δυτική Ελλάδα, και 12ος πανελλαδικά, σε διαγωνισμό φυσικής.

 

Πολλές ευχές αξίζουν στη μαθήτρια της Γ’ τάξης Γλυκερία Παπακωνσταντίνου που απέσπασε το Χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ακροβατικού Δρόμου και αναδείχθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας. Πανελλαδική πρωτιά είχε πετύχει και η μαθήτρια του 2ου Γυμνασίου Αιγίου Γεωργία Καραφλού στο Kick Boxing, κάνοντάς μας όλους περήφανους!

Θερμά συγχαρητήρια!

 

Επίσης, μαθητές της Γ’ Γυμνασίου του σχολείου, συμμετείχαν φέτος για 1η φορά στο φεστιβάλ μαθητικής δημιουργίας του Δήμου Αιγιαλείας, παρουσιάζοντας ένα απόσπασμα από τη γνωστή σε όλους μας ταινία «Η Σοφερίνα» . Απέσπασαν το θερμό χειροκρότημα του κοινού, την Κυριακή των Βαΐων κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ.

 

Για τις διακρίσεις και τις συμμετοχές των μαθητών είναι περήφανη όλη η σχολική κοινότητα του 2ου Γυμνασίου Αιγίου. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν συμμετέχοντας, προσπαθώντας και αποκτώντας νέες πολύτιμες εμπειρίες!

 

Ευχαριστήριο

 

Οφείλουμε ένα μεγάλο «Ευχαριστώ» στα ταξιδιωτικά πρακτορεία «Σχίζας Tours», «Ματθαίος Tours» και «Σγουραδίτης Tours» για την προσφορά τριών μονοήμερων εκδρομών που κληρώθηκαν σε τρεις μαθητές του 2ου Γυμνασίου Αιγίου κατά την γιορτή λήξης του σχολικού έτους.

 

Επίσης ευχαριστούμε τον επιχειρηματία κ. Στρατή Βαρδάκη, που πρόσφερε γεύμα στους μαθητές του θεατρικού τμήματος του 2ου Γυμνασίου Αιγίου, αμέσως μετά την παρουσίαση της παράστασής τους στο 4ο Φεστιβάλ Μαθητικής Δημιουργίας.

Τους ευχαριστούμε θερμά και τους ευχόμαστε καλό καλοκαίρι!

 

  •